Sperm Flood Sperm Pills

Grote lading sperma spuiten

Devils Candy Sperm Flood is een tablettenkuur die de aanmaak van spermacellen en hun bewegelijkheid stimuleert. Mannen die Sperm Flood regelmatig slikken merken een verhoogde aanmaak van sperma en ook een sneller herstel na iedere lozing. Sperm Flood kan langdurig worden gebruikt door mannen die bij elke lozing een harde stralen in grote golven willen produceren.

Sperma bestaat voor ongeveer 5% uit zaadcellen en voor 95% uit vocht. Het volume van de zaadlozing wordt voornamelijk bepaald door het spermavocht. Sperm Flood stimuleert de aanmaak van spermavocht alleen als je voldoende drinkt. Heel belangrijk is dus dat je dagelijks voldoende drinkt om je vocht gehalte op pijl te houden.

De werking van Sperm Flood Zaadproductie Tabletten

Binnen enkele dagen zullen de ingrediënten werkzaam zijn in het lichaam en hun positieve invloed bewijzen. Lang zonder zaadlozing heeft geen goed effect op de kwaliteit van sperma. Te vaak is ook niet goed. Optimaal is eens in de twee tot drie dagen.

De verste ejaculatie is zes meter. Eigenlijk melden we hier alleen officiële records uit het Guinness Book of Records, maar de verste ejaculatie staat daar niet in vermeld.

Sperm Flood Sperm Pills

Ingrediënten per 2 tabletten

Maca-Extract PE 5:1100 mg
Guarana-Extract 100 mg
Kolanoot-Extract100 mg
Muira Puama PE 4:1100 mg
L-Taurine50 mg
Zink Monomethione 18% Zn83,4 mg100% RI
Ginkgo Biloba40 mg
L-Arginine20 mg
Vitamine B318 mg100% RI
E132, E341, E460, E464, E551, E570, E572


RI = Referentie Inname

Sperm Flood Sperm Pills

Aanbevolen gebruik

Slik 2 maal daags 1 tablet in met voldoende water. Het beste effect is op een niet al te volle maag. Deze dagelijkse dosis niet overschrijden.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Een pot bevat 60 tabletten.

Kun jij het aan?

Durf jij je seksuele horizon te verbreden? Bestel vandaag nog jouw Devils Candy en laat het beest in je los!

Bestel nu