Triple Six Libido Pills

Baanbrekend seksueel gedrag

Lust verhoging bij mannen en vrouwen. Grensverleggend seksueel gedrag hoort bij de opwinding die je ervaart als je Devils Candy Triple Six durft te gebruiken. Dit is niet voor gewone mensen met een standaard seksleven. Triple Six is voor de ontdekkers, voor de mensen die anders durven te denken en te doen. Ben je open minded? Dan opent Triple Six nieuwe deuren in je seksleven.

Ben je eigenlijk meer op zoek naar liefde en romantiek? Is jou man en vriend niet romantisch genoeg? Wil je dat hij romantischer wordt?

De werking van Triple Six libido verhoger

Triple Six is een krachtig kruidentablet met een bijzondere uitwerking. Het werkt potentieverhogend, lustopwekkend, en zonder nare bijwerkingen. Het menselijk lichaam maakt het hormoon testosteron aan als we verliefd zijn. Dit hormoon is zowel bij mannen als vrouwen aanwezig en zorgt dat je meer energie heeft en ook weer meer zin heeft in seks. De unieke ingrediënten in Triple Six zorgen voor de stimulatie van hetzelfde hormoon in het lichaam en bevorderen de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen. Je zult daardoor merken dat je in staat bent om meerdere malen een erectie te verkrijgen. Door gebruik van de tabletten wordt je ontspannen, de zin in seks zal toenemen en je zult orgasmes intenser ervaren.

Triple Six Libido Pills

Ingrediënten per 2 tabletten

Maca-Extract PE 5:1100 mg
Guarana-Extract 100 mg
Kolanoot-Extract100 mg
Muira Puama PE 4:1100 mg
L-Taurine50 mg
Zink Monomethione 18% Zn83,4 mg100% RI
Ginkgo Biloba40 mg
L-Arginine20 mg
Vitamine B318 mg100% RI
E132, E341, E460, E464, E551, E570, E572


RI = Referentie Inname

Triple Six Libido Pills

Aanbevolen gebruik

Slik 2 keer per dag 1 tablet met veel water. Het beste effect is op een niet te volle maag. Overschrijd deze dagelijkse dosis niet.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.

Een pot bevat 60 tabletten.

Kun jij het aan?

Durf jij je seksuele horizon te verbreden? Bestel vandaag nog jouw Devils Candy en laat het beest in je los!

Bestel nu